Termeni si conditii

Termeni si conditii

Va multumim pentru interesul dumneavoastra in a comanda aranjamente florale de la noi

Comanda dumneavoastra prin www.floraria-rainbowgardens.ro sau prin telefon reprezinta acceptarea implicita a urmatoarelor conditii:

Varsta Legala

Pentru a putea comanda prin intermediul paginii noastre on-line produse alcoolice trebuie sa aveti peste 18 ani. De asemenea veti fi rugati sa confirmati ca persoana care primeste un cadou care implica alcool (o sticla de vin sau alt tip de produs cu alcool comercializate pe www.floraria-rainbowgardens.ro) are peste 18 ani.

Drepturi de autor

Toate imaginile prezentate pe site-ul www.floraria-rainbowgardens.ro sunt proprietate a companiei SC RAINBOW GARDENS SRL. Preluarea lor in orice fel fara acordul nostru in scris este ilegala si va fi semnalata ca atare catre institutiile abilitate.

Politica de acceptare sau refuz a comenzii

Pot aparea diferite situatii in care compania noastra isi rezerva dreptul sa refuze o comanda fara a oferi explicatii. In aceste situatii se va anula sau rambursa plata respectivei comenzi prin aceeasi metoda de plata folosita de catre client.

Toate preturile afisate pe site includ TVA.

Anularea sau schimbarea comenzii de catre client

Va puteti razgandi in legatura cu comanda plasata cu minim 24 ore inainte de ziua livrarii. Anularea comenzii se va face prin telefon la 0726215118 sau 0722632036.

Daca o comanda a fost deja transmisa in a fi lucrata atunci ea nu mai poate fi anulata ! Facem eforturi si incercam in permanenta sa acomodam orice cerinta de ultim moment, insa nu garantam decat schimbarile transmise cu 24 ore inaintea livrarii. Odata ce comanda a fost data in productie, schimbarile nu mai sunt posibile.

Pentru comenzile ce depasesc suma de 1.000 RON ne rezervam dreptul de a solicita un avans ce consta in 30-50% din valoarea comenzii. De asemenea avem rugamintea sa luati in considerare ca in perioadele de sarbatori in care volumul de munca este mai mare (Craciun, 1-8 martie, Sf Valentin etc...) nu garantam posibilitatea de a anula comenzile in mai putin de 24 ore pana la data livrarii.

Aranjamente florale si disponibilitatea lor in functie de perioada/anotimp

Uneori exista posibilitatea ca in stoc sa nu existe anumite flori sau calitatea acestora in momentul in care le primim de la furnizorii nostri sa nu fie la standardele cerute de noi,de aceea ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare. Daca schimbarea este majora, vom face tot posibilul sa luam legatura cu dumneavoastra pentru a va da acest acord.

Plantele de ornament (frunze sau verdeata) si vasele pot fi schimbate fara instiintare anterioara avand in vedere ca ceea ce este afisat pe site este cu titlu de prezentare.

In cazul in care nu va putem contacta prin mijloacele folosite in comunicarea anterioara cu dumneavoastra,vom considera ca avem acordul dumneavoastra implicit.

Produsele deteriorate (aranjamente, buchete, lumanari etc..)

Produsele florale sunt transportate cu grija si sunt create din materie prima de cea mai inalta calitate.Totusi se poate intampla in foarte rare ocazii ca aranjamentele sa nu ajunga in cea mai buna stare la destinatar. Daca acest lucru se intampla va rugam sa ne contactati pentru a va rambursa plata sau pentru a va oferi o noua livrare gratuita pentru o data ulterioara.

Garantii oferite de RAINBOW GARDENS

Pentru produsele si serviciile care se afla sub controlul nostru va oferim garantia rambursarii totale a platii in cazul in care:

  • Livrarea nu s-a facut la data stabilita cu dumneavoastra din motive care au tinut de noi.
  • Intarzierea livrarii la data stabilita.
  • Florile primite de destinatar au fost deteriorate. Plata va fi rambursata odata cu returnarea produsului deteriorat.
  • Atunci cand produsul a fost livrat gresit. Rugam clientul sa ne aduca la cunostinta greseala, iar noi vom expedia din nou comanda dumneavoastra.

Regimul ofertelor speciale

Uneori, putem oferi produse cu pret redus.Oferte sunt valabile doar in perioada mentionata ( ZI : LUNA : AN ) Atunci cand un client comanda un produs care devine subiectul unei oferte reduse ulterior, pretul la momentul achizitiei are prioritate. Nu se pot face reduceri pentru produse deja cumparate.